Friday, May 25, 2012

Yeay! its Friday!

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 10:05 AM

Pagi ni kejutkan twin ke sekolah sangat senang bila Mama said : Wake up...Its Friday.....Last day before school break...
Terus si Haziq bangun dgn senyuman. Hazim mmg dah senyum once I entered the room. Sukenyerrr...budak2 ni ek. Konpem bila 3 beradik ni berkumpul 1 hari sah ada banyak drama suka duka berbabak-babak ok. Yes..rumah mmg meriah tapi Mama kena tarik napas dalam2 macam nak buat Sholin Kungfu sebab rumah bakal bersepah sana-sini sebab 3 beradik ni suka main sendiri2 kadang2. So they will choose their spot and 3 beradik means 4 spots...(Tisya suka more than 1 spot yer kawan-kawan...almaklumlah..pompuan!)

Muka di atas adalah muka giler excited sebab nak gi berjimba2....tu belum tengok muka mak and pak...nya. Lagi over excited.! ihiks!

My hunny bunny hubby (sila jangan muntah di komputer@ipad@tab@android phone memasing yer...kang jenuh nak ngelap..) promise us something..somewhere...a getaway!..ahaks...Ekceli its his gift for the Wifey tapi dikongsi reramai supaya mengeratkan kasih sayang lagi..hahaha..gift sempena apa?...ader ler....(dgn gaya gediks sekali sekala..)

Takmo reveal tempat lagi sebab konpem adik beradik ku termasuk emakku serta ibu mertuaku akan berkata "Balik2 pergi situ...tak borink ker?...apa aje la ada kat situ yg korang suka sangat gi situ?.."
Hahaha....dah suka nak buat camner kan...anak2 pun satu kepala dgn mak abah nya...Mana la tau kot menang peraduan ratus riban tu dapat la Mama Abah beli property kat sana...:)

p/s..Ameenn..




3 nak komen..:

syiela said...

wah bersemangat tu... comel je si tecik tu suka tengok...

mesti berjimba sakan ni :)

izla said...

wow semangat twin nak berjimba2..siap bawak beg memasing..

p/s: salam kenal :)

yana lyana said...

mudah-mudahan..aminn

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting