Monday, May 21, 2012

Satu hari yang indah di Hadramawt

Tukang tulis... Syida@Mrs K at 3:58 PM
Tempat kejadian: Hadramawt, Chulan Square
Masa: Lunch hour
Hari kejadian: Ahad 20 May 2012

Salah satu punca kegemukkan ialah kegembiraan melampau....so kalau happy sangat jangan kumpul2 depan makan sebab memang sah makan banyak!

Selamat Hari Jadi Abah!....Happy belated birthday & Mother's Day to Mak serta Happy Anniversary to Mak Abah. Hah! Kumpul semua event, sekali sambut. Bukan kes jimat tapi memasing sibuk. Ada yang sibuk belajar, sibuk kerja, sibuk dgn anak2 dll. So nak kumpul reramai selalu terbantut. But, Alhamdulillah, Birthday Abah kami berkumpul. Seronoknya!!...Sangat seronok! Kumpul adik beradik yang 4 orang beserta parents serta suami2, anak2 dan anak2 saudara walau cuma 13 orang, cukup hingar bingar. kalau tambah lagi mesti kecohs...

Berborak, bergelak sakan tak hengat. Cucu2 walau baru 5 orang meriah bergelak sebab ada aunties yang super duper cool dan awesome. Dah gila borak, makan & gelak sampai lupa nak ambik gambar banyak2. Sok2 nak cari my sis. kot2 dapat cilok gambar chantek dari dia. :)

Semoga Mak & Abah sihat walafiat, bahagia dan murah rezeki selalu. My beloved sista...hope kita gather2 lagi kan. Syok weh! Abang Long and Mr Hubby..layankan je la ye kekecohan 4 beradik pompuan nih. Bukan selalu kan. Ajoy & Nurul...tak sempat nak borak2. Mak Ngah sibuk bercerita. My boys & lil' girl were Over The Moon on that day! Si Tisya siap tawaf satu meja bermanja2 dgn semua orang. :)

Next?...birthday Ema kan....hihihi....apa lagi Ma open table la..Orang Sabah balik boleh paw!.....Wishlist dah ready?...

THE 4 SISTERS & ABAH MAK...Si kecik Tisya interframe sbb tak sabar nak makan kek!

happy birthday Abah!

Terbaekkk!
Lamb mendy yum..yum..

my family with parents

The 4 sisters!

Acu sedang sibuk layan anak2 saudara....

p/s...Haziq Hazim tanya " Mama, Uncle Faizal mana?"
Mama: " Owhh...dia kerja jauh sayang..."
Twin: " Dia nak kahwin dgn Acu ke?"
Mama: " Errrr......Nak kot??"...hihihih
Twin: "Kalau dia ada lagi best...lagi ramai...Acu nak tak kawin dgn dia?"
Mama: hahaha" Tu kena tanya Acu..."so acu..what say u?


P/s Kos makan RM300++..... Total Cost...PRICELESS!! (^-*)

0 nak komen..:

 

Mama vs Dunia Baru Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting